SELAMAT DATANG~~~

DLIA JANE COLLECTION

Butik Dlia Jane

Butik Dlia Jane
OCTOBER 2011 - ALHAMDULILLAH keadaan butik terkini , bangga dengan hasil usaha ku dengan sokongan yang diberikan oleh orang orang tersayang

2010 - Tahun Pertama Beroperasi

2009 - Permulaan perniagaan secara realiti

Monday, 1 October 2012

Kegalan Pertama Tidak Mematah kan Semangat - Dulu Gempal Kini Langsing

Bertuah kerana memiliki raut wajah menawan dan mata yang galak, beliau yang berusia 28 tahun ini telah pun mendirikan rumahtangga bersama pasangannya, Azmarisham bin Maat dan juga ibu kepada Iman Alisya. Beliau yang mempunyai kelulusan di dalam Sijil Pelajaran Malaysia (S.P.M) ini, bekerja sebagai Pembantu Tadbir di sebuah syarikat swasta di ibu kota.
Beliau berpengalaman luas dalam bidang modeling dan pernah terlibat dengan Peragaan Busana di Festival Ramadhan Sg.Wang Plaza anjuran bersama Kementerian Kesenian dan Pelancongan. Beliau juga sering dipanggil untuk memperagakan pakaian dari butik-butik untuk Majalah pengantin seperti RAJA SEHARI dan STAILISTA dan menjadi model untuk Produk Kesihatan MAHKOTA DEWA.
 
Beliau yang pernah menjalani shoot bersama Majalah Suksess bagi keluaran September 2012 ini, pernah menyertai Pencarian Model Dlia Jane Collection sebelum ini tetapi gagal mara hingga ke peringkat akhir , hanya kerana tubuh dahulu agak gempal kini beliau telah berjaya melangsingkan badan dan kelihatan lebih anggun bergaya .

Kegagalan pertama tidak langsung mematahkan semangat beliau untuk mencuba lagi pada tahun ini dan akhirnya melayakkan beliau hingga ke peringkat final.

Beliau yang kami maksudkan adalah Merley Liana binti Kahiri

Salam tahniah dari kami……..


No comments:

Post a Comment