SELAMAT DATANG~~~

DLIA JANE COLLECTION

Butik Dlia Jane

Butik Dlia Jane
OCTOBER 2011 - ALHAMDULILLAH keadaan butik terkini , bangga dengan hasil usaha ku dengan sokongan yang diberikan oleh orang orang tersayang

2010 - Tahun Pertama Beroperasi

2009 - Permulaan perniagaan secara realiti

Monday, 11 June 2012

Pemenang Ke4 Pencarian Model DJC Seisi 2011/12

Pemenang ke 4 adalah seorang yang Free Hair , maksud DJC adalah tidak bertudung , ini membuktikan kami tidak memberi syarat dalam menjadi model peragaan pakaian product kami .

Pemenang ke 4 ini adalah Nor Farahin Othman , beliau juga adalah pelakon dan sedang mengikuti kursus Seni Lakonan . Nor Farahin telah banyak kali berlakon watak sambilan dalam drama drama terkini , semoga Farahin akan lebih berjaya dengan bidang yang diceburinya .

Walaupun berlakon bersama pelakon dan dikenali ramai , tetapi secara pribadi pihak kami DJC amat berbesar hati kerana beliau tidak sombong dan selalu merendah diri , kami dari DJC berharap walaupun dalam masa terdekat ini beliau akan dikenali dan menjadi kegilaan ramai produser perfileman , tingkah laku nya adalah sama seperti mula mula kami kenal akan dirinya .

Jom kita lihat gambar gambar dari mula hingga ke pemilihan 5 model terbaik DJC .


 Antara gambar gambar permulaan yang diambil untuk melayakkan diri dalam pencarian model DJC 2011/12 - masa permulaan masuk Farahin memakai tudung .Gambar dari simpanan pribadi DJC , semasa berjalan Cat Walk bagi pihak Admin DJC melihat keperibadian Farahin . Muka Farahin comey kan .... setuju tak ????
 Bangau og Bangau kenapa gambar Nor Farahin banyak ??
Camna gambar dia tak banyak , sebab photog suka ambil gambar dia .....
photog ..oh photog kenapa suka ambil gambar farahin 
camna photog tak ambil banyak gambar dia ...sebab dia CANTIK .... hhehhehehheheh


opppssssss !!!!!
gambar gambar kandid semasa beliau datang unt membuat photoshoot bersama product DJC