SELAMAT DATANG~~~

DLIA JANE COLLECTION

Butik Dlia Jane

Butik Dlia Jane
OCTOBER 2011 - ALHAMDULILLAH keadaan butik terkini , bangga dengan hasil usaha ku dengan sokongan yang diberikan oleh orang orang tersayang

2010 - Tahun Pertama Beroperasi

2009 - Permulaan perniagaan secara realiti

Wednesday, 12 September 2012

Gadis Manis Lulusan Diploma Sains Komputer & IT melebarkan sayap ke dunia Peragaan - Finalist Pencarian Model DJC seisi 2012/13 Berbekalkan raut wajah yang lembut serta manis, beliau yang memiliki Diploma Sains Komputer dan IT ini dilahirkan pada 24 Feb 1984. 

 Bersama Syarifah Salawati 

 Menghadirkan diri bagi memantapkan lagi "skill" yang sedia ada 

Bersama Pengarah Filem yang Terkenal
 " dalam drama Opera Sabun "

Beliau yang masih bujang ini bergiat aktif dalam bidang peragaan dan pernah terlibat dalam Pertunjukan Fesyen (catwalk) bagi Perasmian Adeq Agensi, Karnival Pengantin di Maju Junction dan Kolej Geomatica di Sg.Wang Plaza, Bukit Bintang.

 

 Terserlah keayuan nyaBeliau pernah menjalani ‘photoshoot’ bagi Butik Andaman Mas Hulu Langat dan butik secara online sempena Hari Raya. Turut mengikuti acara muslimah D’Colour, beliau juga sering terlibat dalam acara yang dianjurkan oleh Hafiz Azmi dan beberapa peragaan seperti bagi produk Skin Collagen, Afra Butik dan Majalah Stailista.

Berbakat besar dalam bidang lakonan membuatkan beliau pernah ditawarkan berlakon sebagai pelakon tambahan di dalam drama Opera Sabun untuk saluran RTM dan di dalam video klip Ramlah ram.

Kecantikan yang dimiliki telah menjadi batu lonjatan kepada diri  beliau untuk menjadi usher bagi sukan anjuran Bank Rakyat dan konvensyen sempena Hari Pengguna.Pandai bergaya dalam semua keadaan


Beliau yang kami maksudkan adalah MASZURA BINTI MOHAMMAD YUSOF atau dikenali sebagai Mutiara Emas  .


 Salam tahniah dari kami....