SELAMAT DATANG~~~

DLIA JANE COLLECTION

Butik Dlia Jane

Butik Dlia Jane
OCTOBER 2011 - ALHAMDULILLAH keadaan butik terkini , bangga dengan hasil usaha ku dengan sokongan yang diberikan oleh orang orang tersayang

2010 - Tahun Pertama Beroperasi

2009 - Permulaan perniagaan secara realiti

Friday, 21 September 2012

Gadis Bermata Cantik Antara Peserta Akhir Pencarian Model DJC Seisi 2012/13Gadis yang memiliki sepasang mata yang cantik ini dilahirkan pada 10 September 1986 dan kini telah pun berusia 26 tahun. Berketinggian 160 cm dan berat 48 kg, menjadikan beliau menepati ciri-ciri yang diperlukan oleh sebagai model dengan ukuran badan 32-25-37.

Meminati bidang modelling tidak langsung menggangu pekerjaan beliau sebagai Pegawai Teknologi Makanan di Kementerian Kesihatan Malaysia, Putrajaya. Beliau yang berkelulusan Ijazah Sarjana Muda Sains Makanan dan Pemakanan di UKM tahun 2009.

Wajah Gembira Sewaktu Sah Bergelar "Tunangan Orang "

Photoshoot Frens ESM Colourful Theme


Beliau yang telah pun bertunang ini gemar menari, membaca dan melancong dan berpengalaman luas dalam bidang peragaan dan menjadi model bagi Butik Mama, Finalis bagi Butik Dlia Jane Collection, Izwanizzati Pretty Collection, Butik Umyra Collections, Al Shawls Online Boutique,  Zira Collection, Butik Pengantin Sentuhan Nadhira, NMS Bridal Collection, Butik Semarak Kasih Erin Nanie Wedding Planner dan NBC Walk of Fame Model.

   Pencarian Duta KrulMATRIC 2011


Beliau juga turut menyertai pertunjukan fesyen yang dianjurkan oleh Butik Warisan Cinta, Zattera Apparels , Busana Traditional 1Malaysia oleh ASKOPUTRA,  NMS Potluck Event
dan C's Team. Kelebihan yang dimiliki menjadikan beliau sePencarian Duta KrulMATRIC 2011bagai duta kepada KrulMATRIC Photography & Services 2011 dan Duta Kecil kepada Empayar Siti Murni. 


Photoshoot bagi " BUTIK MAMA "


first Catwalk at Modelling Competition by C's Team

 

ANTARA GAMBAR YANG TELAH KELUAR DIMEDIA CETAK 

Di antara pencapaian beliau adalah menjadi Semi-finalis Pencarian Model Sinar Inspirasi oleh Orange Photography, Finalis Pencarian Model Tudung ESM-Qaisara, tempat ke-5 bagi Best Group for Wedding Classic & Modern Event, tempat ke-2 bagi Pencarian Model Muslimah Video Klip 'Satu' Razzi Rahman, Pemenang bagi Pencarian Model Muslimah oleh Studio Muslim, Pemenang bagi Pencarian Model Ara Lee Boutique, tempat ke-3 bagi NMS Collection Next Top Model, tempat ke-3 bagi Pencarian Model Muslimah oleh Dia adalah Ina, Finalis bagi Majalah Gadis Warisan oleh Warisan Chanteq Online, Pemenang bagi Next Al Shawls Icon, Pemenang bagi Pencarian Model Butik Pengantin Sentuhan Nadhira dan Pemenang tempat ke-2 bagi Pakaian Tercantik for 100 Talents Butik Mama.
Beliau yang kami maksudkan adalah  
Aimi Syahirah Shokarny

Salam tahniah dari kami......